Creatief met Tamara geeft de workshops in de serre van een honderd jaar oud gerenoveerd woonhuis. De lichte, sfeervolle en inspirerende ruimte grenst aan een tuin waar de kinderen bij goed weer ook kunnen knutselen of spelen.
Voor de eventueel wachtende ouders is onze locatie prima gelegen. Het Vondelpark is op 3 min. loopafstand en de winkels zijn ook vlakbij. Met de tram is het een kleine vijf minuten naar het centrum (Leidse plein). Tegenover Creatief met Tamara is een grote gezellige speeltuin “de Cremerspeeltuin”.

Kinderfeestje
Ben jij jarig? Kom dan samen met je vrienden en vriendinnen naar Creatief met Tamara om dit te vieren. Want hier kan je met z’n allen lekker creatief bezig zijn. Onder leiding van Tamara maken we er een gezellig feest van. Willen de kinderen ook iets lekkers eten? Dan toveren we heerlijke poffertjes of pannenkoeken op tafel!

De groepsgrootte is van 6 tot 8 personen.
Losse inschrijvingen zijn natuurlijk ook mogelijk (mits er genoeg aanmeldingen zijn). De workshops zijn inclusief materiaal, drinken en natuurlijk iets lekkers.

De workshops worden gegeven op de woensdag middag of zaterdag.
Wil je meer informatie of reserveren? Klik dan hier om contact met mij op te nemen.

Bedenk je eigen workshop!
Heb je zelf een ontzettend leuk idee voor een heel ander soort workshop? Neem dan contact op met Tamara. Wie weet komen we samen tot iets fantastisch!

KLIK OP DE WORKSHOP VAN JE KEUZE VOOR MEER INFORMATIE

KETTING, ARMBAND OF OORBELLEN
Dit wordt jouw mooiste sieraad, let maar op! Op een speciaal kralenbord maak je met heel veel verschillende kralen een eigen ontwerp. Je rijgt ze met speciaal metaaldraad en werkt ze af met knijpkraaltjes. Dit doe je met behulp van sieradentangetjes.
Kosten: 14,- per kind. Duur: 1,5 uur. Leeftijd: vanaf 8 jaar.

VILTENBROCHE
Vind jij een broche ook zo suf? Na deze workshop denk je daar heel anders over! Met vilt, kralen, naald en draad maak jij je eigen kleurrijke, hippe broche.
Kosten: 13,- per kind. Duur: 1,5 uur. Leeftijd: vanaf 8 jaar.

SIERAAD VOOR AAN TAS OF MOBIEL
Met speciale tangetjes en ijzeren staafjes maak je een sieraad voor aan je tas of mobieltje. Je kunt de staafjes volrijgen met de leukste glimmers, gek gevormde pailletten en kleine en grote kralen.
Kosten: 14,- per kind. Duur: 1,5 uur. Leeftijd: vanaf 8 jaar.


SIERADENDOOSJE OF SCHATKIST MAKEN

Heb jij nog een opbergplek nodig voor je geheime schatkaart, knikkers of je bling bling? Je gaat een kistje met allerlei soorten prachtig gekleurd papier en kekke printjes bekleden. Daarna mag je ook nog met ”diamanten”, glimmers, veren, pailletten en allerlei mooie biezen de kist nog hipper maken.
Kosten: 15,- per kind
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 jaar

PIMP JE EIGEN KLEDINGSTUK OF TAS

Heb jij ook een lievelings t-shirt dat heel lekker zit maar zo saai is! Of een tas of cap die wel wat mooie glimmers kan gebruiken? Met een dosis creativiteit, textielverf, en allerlei geweldig leuke spulletjes pimp jij het weer helemaal op! Kom naar deze workshop want jouw t-shirt of tas gaat weer als nieuw mee naar huis.
Kosten: 12,- per kind
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar

FOTOLIJSTJE MAKEN

Heb jij een hele gave foto maar geen lijstje dat er echt bij past? Maak die dan samen met hulp van Tamara. Van dik foam ontwerp jij je eigen lijst. Met spijkertjes kan je van alles aan en om je lijst vastprikken. Door gekke stofjes, bloemen en veel glimmers te gebruiken maak jij die unieke lijst die een ereplaatsje in huis gaat krijgen.
Kosten: 15,- per kind
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar

SCHILDEREN OP DOEK

Wil jij lijkt het je leuk een schilderij van je lievelingsdier te maken? Of juist die ene mooie bloem in het groot te schilderen of wil je toch eens dat portret van jezelf schilderen maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Het gaat je gewoon lukken met wat hulp van Tamara. We maken het af met originele versiersels.
Kosten: 15,- per kind
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 jaar

FOTOCOLLAGE MAKEN

Heb jij foto’s die nog niet zijn ingeplakt of ingelijst? Neem die dan mee want we gaan in deze workshop leren hoe je er een geweldige fotocollage van kunt maken. Ze hoeven niet allemaal heel mooi te zijn want we gaan er ook een beetje mee scheuren en knippen. Met verf en andere materialen maken we er een geweldig kunstwerk van.
Kosten: 15,- per kind
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 8 jaar

SERVIES SCHILDEREN

Wil jij ook een beker of bord die niemand heeft? Met speciale verf en kwasten maak jij je eigen ontwerp. Kies jij voor stippen, randjes of strepen? Of schilder jij er een schattig poesje op? Alles is mogelijk. Het wordt een uniek kunstwerk, helemaal door jou gemaakt. Als Tamara jouw servies heeft afgebakken kun je het daarna echt gebruiken.
Kosten: 15,- per kind
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Pannenkoeken
Creativiteit maakt hongerig!
Als afsluiting bieden we een lekkere smulpartij met poffertjes of pannenkoeken en drinken.
Het feestje duurt hierdoor een half uurtje langer.
7,50 p.p.
(op aanvraag).